Termeni si conditii de utilizare:

Site-ul urmata.eu este proprietatea URMA ta SRL. Atunci cand accesati site-ul si folositi continutul lui, inseamna ca acceptati implicit respectarea conditiilor declarate aici. URMA ta se considera a fi autorul site-ului urmata.eu. Textele si imaginile inserate in acest site sunt proprietatea URMA ta sau a unor terti care au autorizat folosirea acestora de catre URMA ta.

Reproducerea in format electronic sau pe hartie a continutului prezentat pe urmata.eu este autorizata fara vreo constrangere, doar daca este destinata dezvoltarii personale.

Daca informatia de pe urmata.eu este folosita in scop comercial sau pentru a fi prezentata public (media, seminarii, training-uri, conferinte etc.), atunci trebuie mentionata sursa. (Sintagma recomandata: Informatie preluata de pe site-ul agentiei de comunicare URMA ta – www.urmata.eu).

Detinatorul de drept al site-ului isi rezerva dreptul de modificare a continutului si conditiilor de utilizare, fara preaviz. Utilizarea site-ului dupa schimbarea acestor conditii inseamna implicit ca sunteti de acord cu modificarile aparute.

Site-ul urmata.eu contine legaturi catre alte site-uri. Aceste link-uri au fost incluse pentru a servi intereselor dumneavoastra de informare. URMA ta nu este responsabila de continutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri.

Urmata.eu functioneaza conform tuturor prevederilor legislatiei in vigoare a Republicii Moldova.

© URMA ta


Copyright 2011 © URMA ta. Toate drepturile rezervate.